Dobrodošli

Novosti


Našem Motelu ime Bjejtruran dali smo po čuvenom mirisnom cvijeću koje su imale sve stare bosanske avlije, pa po tome kažu da donosi sreću,od srca želimo svim našim gostima mnogo sreće u našem dragom i toplom Bejturanu. Osmijeh i gostoljubivost naše porodice i bezprijekorna higijena u našem hostelu vas očekuje sa velikom nadom da ćete se osjećati kao kod svoje kuće.

Veoma udobne i komforne sobe stvorene su da zadovolje potrebe svih gostiju koji očekuju kvalitetan boravak i prijatnu atmosferu uz ljubazno osoblje. Možete uživati na našoj zatvorenoj terasi , koristit besplatan Wi-Fi,a ako ogladnite na raspolaganju vam je naša opremljena kuhinja.

Nudimo vam četri vrste soba 2-krevetne,3-krevetne,4-krevetne, sa kupatilom sa 24h toplom vodom, fen, tečni sapun, gel za tuširanje i šampon. Kapacitet hostela je 21 osoba. Sve sobe posjeduju ormariće na zaključavanje, plazma televizije i noćne lampe. Čaj i kafa se nude besplatno. Posteljina , peškiri i pokučnice su uključeni u cijenu , a naše osoblje vodi računa da je sve besprijekorno čisto i uredno.

Cjenovnik

1-krevetne sobe cijena po osobi ...- EURA.

2-krevetne sobe cijena po osobi ...- EURA.

3-krevetne sobe cijena po osobi ...- EURA.

Turistička taksa i osiguranje nisu uključeni u cijenu.

Način plaćanja

Kartično plaćanje

Gotovinsko plaćanje